Etablering af Ølstrup Udviklingsselskab

Kære alle sammen i Ølstrup sogn

Der er virkelig brug for at vi sætter gang i Ølstrup sogn igen, så vi kommer under udvikling frem for under afvikling med alle de negative konsekvenser såsom

  • Lukning af instutitioner
  • Lukning af virksomheder
  • Brat faldende huspriser

Nej! Vi vil have sat Ølstrup på landkortet igen og kæmpe for vores sogn får fremgang og tilflyttere!

Nørhede-Hjortmose vindmølleprojektet vil i årene fremover donere et årligt beløb til sognet på omkring 220.000kr, men disse penge vil kun kunne bruges til ikke kommercielle formål og derfor er der brug for et selskab som på vegne af alle i sognet kan foretage de kommercielle ting vi trods alt har brug for bliver gjort. Dette er f.eks.

  • Opkøb/reservering af jord med henblik på udstykning af byggegrunde
  • Byggemodning af grunde
  • Anlægning af veje til byggegrunde
  • Opkøb af ejendomme med henblik på byforskønnelse

Udviklingsselskabet bliver etableret som et anpartsselskab og har derfor brug for en startkapital på mindst 80.000kr, for at kunne etableres. Men skal selskabet være i fart allerede fra starten, så er der brug for så stor en start kapital som overhovedet muligt. Denne startkapital vil blive brugt til at sørge for at der langs breden af den nye sø, som Ølstrup Udviklingsforening etablerer, bliver udstykket, byggemodnet og solgt (meget gerne til tilflyttende børnefamilier) byggegrunde.

En sådan vitaminindsprøjtning er hvad Ølstrup har brug for!

I den kommende tid vil udviklingsselskabets fem ambassadører (Bjarne Sørensen, Karsten Sandal, Niels Peter Jensen, Tage Østergaard og Inger Kjær) for dette initiativ ihærdigt forsøge at komme rundt til alle i sognet for at forklare nærmere, men du kan allerede nu orientere dig ved at læse vedtægterne for udviklingsselskabet og er du med på ideen så er du også meget velkommen til at udfylde en købsaftale på de anparter du vil bidrage med og aflevere den til en af ambassadørerne.

En anpart koster 1.000kr og giver 1 stemme ved generalforsamlingen. Køber man mere en 25 anparter, så får man kun en stemme pr. femte anpart hvilket er gjort for at sikre at beslutningerne bliver bredt funderet. Den kapital man skyder ind i anpartsforeningen får man ikke igen som et årlig afkast der bliver indbetalt på ens bankkonto, men i stedet kommer man til at bo i et attraktivt sogn hvor der hele tiden sker forbedringer og nye ting til glæde for alle.

Har du spørgsmål så bare ring til Bjarne Sørensen på 4042 4064 eller skriv til ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller en af de andre ambassadører.

Læst 2055 gange